Ny vecka

Ursäkta för att jag vart borta. I helgen har det varit bra förutom att jag föll för grupptryck i lördags och drack mig full och att jag käkade bullar i söndags. Mindre bra faktiskt. Igår var jag en riktig tjockis åt  både frukost, lunch, middag och lunchen var inte något att hurra för om man säger så. Kan ju i alla fall säga att det kompenserades upp lite med att jag jobbadde och var igång hela tiden och att jag tog en långpromenad efter middagen. Idag blir dock bättre.

Idag har jag också ätit frukost mer för att jag ska ha nationella idag och behöver energi eftersom jag inte tänker äta något mer än en banan till lunch.

Frukost: Smoothie gjort på 1 dl hallon - 30 kcl, 1 dl yoggi lättyoughurt - 35 kcl och ½ banan - 51 kcl.
Lunch: 1 banan - 102 kcl.
Middag:
Skaldjurssallad. Ingen aning om hur mycket det blir men det ska jag kolla upp.

Dags att göra sig iordning för skolan!

Give me summer



Och med den här bilden säger jag godnatt. Ser det inte härligt ut?


Jag känner mig duktig

Dagens mat:

Frukost/Lunch: Egengjord soppa gjort på vatten och 1 grönsaksbuljong 5 kcl + 1 smörgåsrån 15 kcl
Middag:
potatis i ugn 125 g med 0.5 dl passerade tomater över -166 kcl
               1 kycklingfilé 100 g - 105 kcl
               1 dl milda matlagningsgrädde 4% fett - 80 kcl
               ½ msk kycklingfond - 1 kcl
               ½ grönsaksbuljong - 2,5 kcl
               ½ champinjon - 2 kcl
               ½ tomat - 6,5 kcl
               ½ salladslök - 6 kcl
               40 g isbergsallad - 5 kcl
               25 g gurka - 3 kcl

Kvällens snacks:
125 g jordgubbar - 48 kcl och 2 msk jordgubb/lime kesella - 3 kcl.
Dagens dryck: vatten och 4 dl cocacola light (fortfarande min största last) - 4 kcl

Summa av kardemumman: 452 kcl

Woho jag är fan bäst!
Haha nej kanske inte men jag är sjuuukt mätt och ändå inte överskridit 500 kcl idag! Så jävla lycklig :D

Måste tillägga dagens motion också: 10 min uppvärmning cross country (hur de stavas) - 200 kcl och 40 min tung styrketräning 250 kcl. Kanske inte världens bästa träningspass idag men bättre än ingenting i alla fall.
Sammanlagt - 450 kcl.
Jag har alltså nästa förbrukat lika många kalorier som jag stoppat i mig idag, det känns bra!

Start, nuvarande & idealvikt

Sen i somras har jag gått ner 12 kilo det är väl inte jättebra kanske men helt okej. Däremot är jag inte klar men ska jag komma någon vart måste jag ju kontrollera mig mer. Så pga detta ska jag inte bara ha en matdagbok här på bloggen utan jag också uppdatera varannan vecka hur mycket jag gått ner. (Upp ska jag verkligen inte). Anledningen till att jag bara kommer skriva varannan vecka är för att då visar det (förhoppningsvis) större resultat. Funderar på att ta alla mått också så kan man mäta igen om en månad för att se skillnanden.

Startvikt (Från allra FÖRSTA början i slutet av juli 08): 72 kg (OMFG)
Nuvarande vikt: Pendlar mellan 59-60 kg. Ena dagen visar vågen 59 och den andra 60, suck -.-
Idealvikt: Vet jag inte riktigt men mellan 50-52 kg.

Så det är ca 10 kg kvar tills idealvikten dårå. Dock satsar jag på ett delmål vilket är 55 innan sommarens slut. Det borde jag lyckas med eller vad säger ni?

Anledningen till att jag inte riktigt heller vet hur mycket jag vill väga är för att jag vill få en rätt muskulös kropp och håller på att träna upp den och muskler väger mer en fett så jag vet inte om jag ens skulle kunna gå ner till 50 kg utan att släppa alla muskler då jag är 1,73 cm lång. Men vi får se helt enkelt. Jag vet hur jag vill se ut och har jag nått mitt mål innan 50 kg ja då har jag gjort det och kan vara jävligt stolt över mig själv!

(Måtten tar jag en annan dag btw).

Kalorier

Jag har varit relativt duktig den här veckan. Duktigare än jag varit de senaste veckorna faktiskt men jag är ändå inte nöjd. För ungefär en månad sen höll jag mig under 500 kcl per dag och tränade jätteofta. Varför kan jag inte bara komma tillbaka till denna rutin igen så skulle allt vara perfekt. Jag tror att jag kan nå dit igen om jag börjar räkna allt jag stoppar i mig. Jag har varit grymt dålig med det på senaste så från och med imorgon ska jag börja räkna. Jag vet att det kommer bli jobbigt för jag kommer behöva hålla koll på vad allt innehåller men det kommer även hjälpa mig att gå ner till 55 innan sommarens slut. Anledningen till att jag inte börjar räkna idag är för att jag vet att jag redan överstigit för mycket :(. Men jag ska ändå skriva upp vad jag ätit hittills.

Frukost: NADA (äter ingen frulle).
Lunch: 1,5 små pannbiffar (thank god att jag inte åt upp båda!), 4 potatisklyftor (hallå vad hände med att skita i kolhydraterna i skolan!? typiskt mig), 1 dl rotfrukter, 2 dl sallad, 2 msk vitlöksås (FY), 1 msk keso och 0.5 vegetarisk biff gjord på morötter och kikärter.
Mellanmål: 3 st smörgåsrån med lite lätta, 1 glas cocacola (Min drog! Tyvärr inte light buhu), 2 köttbullar.

Okej.....Ähm som ni kan se är jag inte en normal människa. Vemfan tar två köttbullar bara sådär? Bara ett riktigt fetto! Och min lunch, herregud säger jag bara. Snart kommer jag väl rulla fram. Eller nej det får jag inte! Nu blir det bara 500 kcl per dag! Förutom valborg nästa vecka där kommer jag nog överstiga men vafan jag tänker inte sitta hemma och glo så jag kan hålla 500 kcl den dagen.

Middagen blir i alla fall inte speciellt mycket. Det kommer nog bli 1 laxfilé, 1 dl fullkornsbulgur och sallad. Dryck; vatten.

Jag måste bara tilläga en sak innan jag går! Ni som läser det här (om det är någon som gör det) tro inte att jag är någon wannabe äs-barn för det är jag inte. Jag är en vanlig tjej (dock anonym) som försöker gå ner i vikt fast på ett hälsosamt sätt. Så ni ska veta att jag svälter inte mig själv. Det var bara det jag ville säga och försöker ni också därute gå ner i vikt så säg till. Vi kan hjälpa varandra! xoxo


Bättre idag

Igår kändes helt okej men jag kan bättre! Åt för mycket igår men tränade dock bort det på gymmet men idag ska jag äta mycket mindre så att träningen verkligen tar något. Innan veckans slut ska jag ha gått ner minst ett kilo! Har gått ner 6 hg sen i måndags (vet fett lite) men då borde jag minst kunna gå ner 1 kg i alla fall. Men nu är det dags för att göra sig iordning för skolan, jag orkar verkligen inte.

En bra dag

Idag kommer bli en bra dag det känner jag på mig. Kaffe&Cigg, Kaffe&Cigg, Kaffe&Cigg, Kaffe&Cigg, Kaffe&Cigg...

Lite tips

Här är några tips som i alla fall hjälper mig.

För att undvika att känna hunger och börja äta så drick mycket vatten under hela dagen. Det gör att magen känner sig full. Ett annat sätt att få bort hungern: rök , rök och rök. Jag vet inte bra för hälsan men en cigg gör undervärk med hungern det kan jag lova.

Är du hungrig och känner att du måste få i dig annat än vatten så ta en kopp te eller en kopp kaffe. Inte mycket kalorier i någon av dem och jag blir i alla fall mätt. Sen så måste man ju äta också för kroppen behöver näring. När jag inte känner för en hel måltid men ändå vill stoppa hungern brukar jag ta en frukt så som äpple eller banan och annars kan du koka upp vatten och blanda  lite buljong och massa kryddor. Det är nästan inga kalorier alls och jättemättande.

Blir du sockersugen ofta? När jag blir det brukar jag antingen gå och borsta tänderna, det gör verkligen så att sockersuget försvinner. Eller så brukar jag koka mig en kopp grönt te. Grönt te är ju lite beskt och gör direkt så att mitt sockersug försvinner. I värsta fall kan jag ta en frukt vilket innehåller fruktsocker och då dämpas sockersuget.

Måste bara tillägga också att går du runt och är hungrig i ett långt tag så försvinner hungern helt och hållet och istället har du ett litet sug i magen men du vänjer dig och slutar tänka på mat överhuvudtaget. Denna känsla kan vara en av dem bästa som finns.

Vill ni ha mer tips här på bloggen så säg gärna till eller om ni har egna tips så dela gärna med er! xoxo A

Detta gör mig fokuserad



Kan ju ha världens tråkigaste liv

Mitt liv är seriöst så jävla tråkigt. Det händer aldrig något nytt och det är samma rutiner dag ut och dag in. Det känns som jag aldrig träffar några nya intressanta människor och när jag väl gör något på helgerna är man ändå fast här i denna håla med samma folk. Det känns som att hela umgängeskretsen runtomkring mig har fastnat i en grop. Men det är väl ingen idé att klaga antar jag. Jag får väl börja göra mitt liv intressant på något konstigt sätt. Skulle vilja ha en stormig romans men lite svårt att fixa när man är så tjock att ingen vill ha en. Jag får väl börja leva på gymmet nu då så kanske jag kan få min romans i sommar. Eller så går jag och sover lite så kan jag drömma mig till ett intressant liv. Nej fyfan vad patetisk jag är. Tjock och ett tråkigt liv kan man få det bättre?


Fetto nr 1

Jag är så jävla fet så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag sitter här framför datan och känner hur magen veckar sig i flera bilringar, jag blir spyfärdig. Hittills idag har jag ätit två ägg, 1 och en halv pastrami skiva, en nutrilett bar på 220 kcl (lunchen), typ 5 godisbitar FYFAN och ett äpple. Jag känner att magen kurrar men jag fattar inte hur det går ihop? Jag har ätit som en gris, jag ser ut som en gris och ändå vill kroppen ha mat. Vadfan är det för fel på mig!?

Från och med nu ska jag ALDRIG äta frukost, lunch i skolan ska bara vara sallad och kanske något av det vegetariska. Men aldrig mer potatis, ris, pasta, gratänger, grytor, pannkakor eller pannerad mat! Middag hemma är tank good nyttig eftersom mamma kör viktväktarna! Nu ska jag klara det här! Jag ska väga minst 52 till sommaren! Nu är det bara nedåt som gäller.


Back on the fuckin track

Snart är det sommar och jag har inte nått mitt mål än. Jävligt illa om man säger så ännu mer illa är att jag slutat skriva här. Det är inte så att jag har tänkt på det men på sistone har det varit så mycket och eftersom mamma har varit på mig så mycket,  tagit kontakt med läkare och skolan har också varit inblandad har jag inte kunnat köra som vanligt. Men nu orkar jag inte längre leka fet längre. Så nu ska jag verkligen bli smal och vältränad. Nästa vecka är det matstrejk i skolan också hade inte kunnat komma mer lägligt faktiskt. Så nu är det ständiga kaloriräknandet, vägning och tränadet igång och jag kan inget annat säga en fyfan vad skönt!


RSS 2.0